ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αν. Γεωργίου: Σκοπιμότητες πίσω από τη δίωξη για το έλλειμμα

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΑΣ

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), κ. Αν. Γεωργίου, προκάλεσε η συνεχιζόμενη δίωξη για τα στατιστικά της Ελλάδας, που έχουν πιστοποιηθεί από την ΕΕ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κύπρος: Συμφωνία με τρόικα, «αγκάθι» τα δάνεια

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗΣ

Με την τρόικα να επαινεί την κυπριακή κυβέρνηση ότι έχει επιτύχει «σχετικά ικανοποιητικό πρόοδο», ιδίως όσον αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους, αλλά να επισημαίνει το έντονο πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή, η πέμπτη αξιολόγηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της Κύπρου.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απαισιόδοξοι παραμένουν οι Έλληνες για οικονομία και εργασιακά

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποσοστό 67% των Ελλήνων και 31% των Ευρωπαίων χαρακτηρίζουν κακή έως πολύ κακή την κατάσταση του νοικοκυριού τους, σύμφωνα έρευνα που διεξήγαγε το ευρωβαρόμετρο, την περίοδο 31 Μαΐου- 14 Ιουνίου και η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γερμανία: Κάμψη του επιχειρηματικού κλίματος - πτώση του ευρώ

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Η έρευνα του Ifo δείχνει μεγάλη μείωση της επιχειρηματικής εμπιστοσύνης τις τελευταίες εβδομάδες, προκαλώντας ανησυχίες ότι μπορεί να κλονισθεί η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία.

 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρουμανία: Πακέτο 7,2 δισ. ευρώ από ΕΕ, για οδικά και σ/δ έργα

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Agerpres

Κονδύλια 7,2 δισ. ευρώ πρόκειται να λάβει η χώρα από τα ταμεία της ΕE μέχρι το 2020, για την αναβάθμιση των οδικών και σιδηροδρομικών της υποδομών, σύμφωνα με δηλώσεις του υπ. Μεταφορών.

 
Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Στην Ολομέλεια ο νόμος για το πολιτικό χρήμα

Ενα από τα προαπαιτούμενα μέτρα για την έγκριση της εκταμίευσης της δεύτερης υποδόσης του καλοκαιριού, ύψους 1 δισ. ευρώ, είναι και η θέσπιση νόμου για τη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων και για τον έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων.