ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προειδοποίηση Ρέγκλινγκ για μετατροπή του πλεονάσματος σε έλλειμμα

Για το ενδεχόμενο το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας να μετατραπεί σε πρωτογενές έλλειμμα εντός του 2015, προειδοποιεί ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblat.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Χρηματιστήριο

Μειώθηκε τον Φεβρουάριο η συμμετοχή των ξένων επενδυτών στο Χ.Α.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο 60,1% μειώθηκε τον Φεβρουάριο η συμμετοχή των ξένων επενδυτών στη συνολική κεφαλαιοποίηση της Ελληνικής αγοράς έναντι 61,1% τον Ιανουάριο, καταγράφοντας μείωση 1,6%.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Διεθνή ΜΜΕ

WSJ: Η Ε.Ε. αναθεωρεί την πολιτική της προς τους γείτονές της

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Οι ηγέτες της ΕΕ δηλώνουν ότι θα διαμορφώσουν μια πιο προσαρμοστική προσέγγιση μέχρι το φθινόπωρο, που θα αναγνωρίζει τις διαφορές μεταξύ των γειτονικών χωρών, αντί να περιέχει τις ίδιες απαιτήσεις για δημοκρατικές αλλαγές» αναφέρει δημοσίευμα της Γουόλ Στριτ Τζέρναλ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Εισαγωγές

ΕΒΕΠ: «Μπλόκο» στις πιστώσεις από προμηθευτές Ελλήνων εισαγωγέων

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη διακοπή και όχι μόνο τον περιορισμό πίστωσης προμηθευτών του εξωτερικού προς τις ελληνικές εισαγωγικές επιχειρήσεις, λόγω της μεγάλης αβεβαιότητας, που προκαλεί η έλλειψη ρευστότητας στη χώρα μας έχει επιφέρει στην αγορά η εκκρεμότητα οριστικής συμφωνίας με τους πιστωτές, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΚΤ προς Αθήνα: Ολοκλήρωση της αξιολόγησης για να ανοίξει η «στρόφιγγα»

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μάριο Ντράγκι δήλωσε πως η ΕΚΤ θα ξαναδεχτεί ως εγγυήσεις τα ελληνικά κρατικά ομόλογα μόλις θεωρήσει ότι η Ελλάδα οδεύει προς επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος.

Περισσότερα