ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον αέρα η αύξηση κατώτατου μισθού

s2_1507katotatoi-misthoi ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Μετέωρα είναι τα σχέδια της κυβέρνησης για αύξηση του κατώτατου μισθού το 2018. Αλλαγή του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου για τον κατώτατο μισθό προϋποθέτει η πρόθεση της κυβέρνησης να σηματοδοτήσει την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο, στις 20 Αυγούστου, με τη σταδιακή αύξησή του, εντός του 2018.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ξένος Τύπος

Guardian: «Κατάφερε η Ελλάδα να γλιτώσει την καταστροφή;»

greece-debt-crisis

«Κατάφερε η Ελλάδα να γλιτώσει την καταστροφή;», είναι ο τίτλος που φέρει το δημοσιεύμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, το οποίο υπογράφει η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Ελλάδα, Helen Smith. «Η χώρα αναμένεται να βγει από το πρόγραμμα διάσωσης σε λίγο καιρό, ωστόσο δεν υπάρχουν ενδείξεις πως το χρέος θα αποπληρωθεί», επισημαίνει στο κείμενό της η αρθρογράφος. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποψη: Επιταχύνοντας την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

tte1-thumb-large-thumb-large-thumb-large ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΛΚΟΣ*

​​Η οριστικοποίηση του πλαισίου της μεταπρογραμματικής εποπτείας της ελληνικής οικονομίας προδιαγράφει σε μεγάλο βαθμό τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς της οικονομικής πολιτικής στα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (24/02/18)

Στο Δημόσιο επιστρέφει με μεγάλη καθυστέρηση ο έλεγχος της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ. Με κοινή υπουργική απόφαση, που δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ανακαλείται η παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ 16.967.000 μετοχών της ΕΥΔΑΠ (ποσοστό 15,97%) και 3.630.001 μετοχών της ΕΥΑΘ.

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (15/07/18)

Ξεκινούν οι προετοιμασίες για επόμενο μεγάλο roadshow του ελληνικού Χρηματιστηρίου στο Λονδίνο, το 13ο ATHEX Greek Roadshow, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19-20 Σεπτεμβρίου στη βρετανική πρωτεύουσα.