ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με όλα τα θέματα ανοιχτά στο Brussels Group της Δευτέρας

ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Με όλα τα θέματα ανοιχτά συνεχίζονται το απόγευμα της Δευτέρας οι συζητήσεις στο Brussels Group και ενώ πια είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα υπάρξει έκτακτο Eurogroup, οι πιθανότητες για συμφωνία στο Eurogroup στις 11 Μάιου μειώνονται επικίνδυνα. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άποψη: Ο μύθος της ανεξαρτησίας και η αναδιανομή της εξουσίας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΟΦΩΛΟΣ

​​Η ασυμμετρία που παρατηρείται σήμερα στην Ελλάδα, μεταξύ της εθνικής πολιτικής εξουσίας και της υπερεθνικής οικονομικής πραγματικότητας, είναι αναμφίβολα μεγάλη, κρίνοντας άλλωστε και από τα θορυβώδη επεισόδια που σημειώνονται κατά τη διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα κέρδη και λιγότερα σκάνδαλα θέλουν οι τράπεζες - κολοσσοί

Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, η Deutsche Bank, σχεδιάζει να κλείσει 200 υποκαταστήματα λιανικής τραπεζικής έως το 2017. LEONID BERSHIDSKY / BLOOMBERG

Με δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, την HSBC και την Deutsche Bank (DB), να αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο υψηλών προστίμων λόγω αδικημάτων στις συναλλαγές τους με τους επενδυτές και τους πλούσιους πελάτες τους, η προσοχή των αγορών είναι επικεντρωμένη στο τι πρόκειται να κάνουν με τους βραχίονες λιανικής τραπεζικής.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

«Γκάζι» για ΟΛΠ, αεροδρόμια

Στο μεταξύ, κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ πληροφορούν την «Κ» πως τις αμέσως επόμενες ημέρες «θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες γα την αξιοποίηση του ΟΛΠ», όπως και αυτές για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.