ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με οριακή πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν κατόρθωσε να υπερβεί το ψυχολογικό επίπεδο των 1.000 μονάδων η χρηματιστηριακή αγορά, καθώς εκδηλώθηκαν ήπιες ρευστοποιήσεις για την κατοχύρωση μέρους των υψηλών βραχυχρονίων κερδών που σημειώθηκαν στις τρεις προηγούμενες συνεδριάσεις.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαψεύδει η EKT τα περί αποτυχίας ελληνικών τραπεζών στα τεστ αντοχής

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η ΕKT έσπευσε να διαψεύσει πληροφορίες του ισπανικού πρακτορείου, σύμφωνα με το οποίο τουλάχιστον 11 τράπεζες, μεταξύ των οποίων τρεις ελληνικές, τρεις ιταλικές και δύο αυστριακές, θ' αποτύχουν στα τεστ αντοχής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκθεση του ΓΛΚ για τις επιπτώσεις στον προϋπολογισμό των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Τις επιπτώσεις επί του προϋπολογισμού από τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αύξηση του κατώτατου μισθού και τις αλλαγές στις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες, περιλαμβάνει έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που απεστάλη στη Βουλή.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Bloomberg: Η Prudential Financial δεν πούλησε ελληνικά ομόλογα την περασμένη εβδομάδα

Η μεγάλη αμερικανική χρηματοπιστωτική εταιρεία Prudential Financial διακράτησε τα πενταετή ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που είχε στο χαρτοφυλάκιό της, παρά τη μεγαλύτερη  πτώση των τιμών τους την περασμένη εβδομάδα.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΝΤ: Η Κύπρος έχει κάνει σημαντική πρόοδο στην αντιμετώπιση της κρίσης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Κύπρος έχει κάνει σημαντική πρόοδο στην αντιμετώπιση της κρίσης, αναφέρει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε ανακοίνωσή του μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων με τη χώρα.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΔΗΚΤΗΣ