ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Wall Street: Ενδέκατο συνεχόμενο ρεκόρ για τον Dow Jones

Με οριακή άνοδο (+0,05%) έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones, καταγράφοντας ρεκόρ για ενδέκατη συνεχόμενη φορά, κάτι που δεν είχε συμβεί εδώ και 30 χρόνια.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Χρηματιστήριο

Με μικρή πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο

Ηπιες πτωτικές τάσεις, με χαμηλό τζίρο, επικράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής ενόψει της επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα και της έναρξης των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση, την επόμενη εβδομάδα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Ασφαλιστική: Στις 10 Μαρτίου οι δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΖΩΡΤΖΗ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, με την ημερομηνία για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών από τους υποψήφιους επενδυτές να τοποθετείται στις 10 Μαρτίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο 1,019 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο

Σε επίπεδα υψηλότερα από τον στόχο του προϋπολογισμού διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο του 2017, το οποίο ανήλθε σε 1,019 δισ. ευρώ έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1,003 δισ. ευρώ τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Εισφορές «σοκ» στις δικηγορικές εταιρείες

ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Υπέρογκες εισφορές καλούνται να πληρώσουν οι δικηγόροι, τόσο οι αυτοαπασχολούμενοι όσο και οι μέτοχοι δικηγορικών εταιρειών. Οι τελευταίοι, εκτός από την εισφορά επί των αμοιβών τους, καλούνται να καταβάλλουν εισφορές 26,95% και επί των μερισμάτων.

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Αναβαθμίσεις στελεχών της Alpha Bank

Την αναβάθμιση των κ. Σπύρου Φιλάρετου, Αρτέμη Θεοδωρίδη και Γεωργίου Αρώνη από τη θέση των γενικών διευθυντών σε αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank.