ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αμετάβλητα αποφάσισε να διατηρήσει τα επιτόκια αναφοράς η ΕΚΤ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αμετάβλητα αποφάσισε να διατηρήσει τα κυριότερα επιτόκια της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, στη Νάπολη της Ιταλίας, όπως ανακοινώθηκε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΓΓΔΕ: Καμία προσαύξηση σε όσους πλήρωσαν εμπρόθεσμα τον ΕΝΦΙΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Καμία προσαύξηση δεν πρόκειται να επιβαρύνει τους φορολογούμενους που πλήρωσαν εμπρόθεσμα τον ΕΝΦΙΑ, αλλά για τεχνικούς λόγους εμφανίζονται να είναι εκπρόθεσμοι στη φορολογική τους εικόνα στο TAXISnet.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Π. Μοσκοβισί: Η Ελλάδα έκανε τεράστιες θυσίες και ανακάμπτει

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναφερόμενος ειδικότερα στην Ελλάδα, ο Π. Μοσκοβισί είπε ότι ο ίδιος εργάστηκε σκληρά για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας της ευρωζώνης και την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα, την οποία επισκέφθηκε τρεις φορές στη διάρκεια της κρίσης, έκανε τεράστιες προσπάθειες με επώδυνες θυσίες για τον πληθυσμό της.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το δημόσιο χρέος στοιχειώνει τα stress test

GEORGE HAY/ REUTERS BREAKINGVIEWS

Τα τεστ κοπώσεως, τα οποία θα εγκαινιαστούν στις 26 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θα υποβάλουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες σε ένα γενικευμένο και κοινό μακροοικονομικό σοκ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λάθος εντολή 622 δισ. δολ.

Μία από τις μεγαλύτερες γκάφες στην ιστορία των αγορών έγινε χθες στο χρηματιστήριο του Τόκιο, όταν ένας χρηματιστής έδωσε λάθος εντολή για συναλλαγές αξίας 622 δισ. δολαρίων (!), ποσό που αντιστοιχεί με το ΑΕΠ της Αργεντινής.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΔΗΚΤΗΣ