ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σχέδια της Delivery.gr για επέκταση σε Κύπρο, Βαλκάνια

09s19pc ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΝΤΗ

Σε φάση διαρκούς ανανέωσης, όπως άλλωστε το επιτάσσει και ο φρενήρης ρυθμός ανάπτυξης της τεχνολογίας, βρίσκεται η πλατφόρμα Delivery.gr, η οποία συνέστησε, για πρώτη φορά το 2006, στο ελληνικό κοινό την online παραγγελία φαγητού και καφέ. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Χρηματιστήριο

Στις 625,69 μονάδες ο Γενικός Δείκτης στο κλείσιμο του ΧΑΑ, με πτώση 0,78%

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε πτώση σε ποσοστό 2,76%, από τις αρχές Νοεμβρίου υποχωρεί κατά 2,26%, ενώ από τις αρχές του έτους καταγράφει απώλειες σε ποσοστό 22,02 %.

 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επενδυτική εταιρεία ακινήτων ιδρύει ο όμιλος Φουρλή

s26_1611fourlis ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΙΦΑΒΑ

Επενδυτικές ευκαιρίες στον κλάδο των εμπορικών ακινήτων στην Ελλάδα, αλλά και ευρύτερα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου ήδη έχει σημαντική παρουσία, «βλέπει» ο όμιλος Φουρλή ο οποίος προχωρεί στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (ΑΕΕΑΠ).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: Αύξηση κατώτατου μισθού υπό δύο προϋποθέσεις

grafeio100--3 ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Δύο βασικές προϋποθέσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού θέτει ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο οικονομικό του δελτίο: να βεβαιωθεί παράλληλα και αύξηση της μέσης παραγωγικότητας της οικονομίας για το 2018 και να συνδυαστεί με την άμεση μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (01/11/18)

Το ενδιαφέρον πετρελαϊκών εταιρειών για την εξερεύνηση πέντε νέων υποθαλάσσιων περιοχών στο Ιόνιο, στην Κρήτη και νοτίως της Πελοποννήσου θα επιχειρήσει να προσελκύσει μέσα στο 2019 η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ).

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (16/11/18)

Μπορεί ο κ. Τσακαλώτος να τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως οι αναταράξεις στα ιταλικά ομόλογα έχουν καταστήσει πιο δύσκολη την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, ωστόσο οι αγορές αποδεικνύουν πως τελικά δεν φταίει μόνο η Ιταλία.