ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξωδικαστικός συμβιβασμός ύψους 20 δισ. δολ. για BP

Η βρετανική πολυεθνική πετρελαϊκή εταιρεία BP θα πληρώσει περισσότερα από 20 δισ. δολάρια προκειμένου να ρυθμίσει σχεδόν όλες τις εκκρεμείς αγωγές εναντίον της από τη μόλυνση του Κόλπου του Μεξικού που προκάλεσε το 2010 η έκρηξη της πλωτής πλατφόρμας εξόρυξης πετρελαίου Deepwater Horizon.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογικά κίνητρα για συναλλαγές μέσω των καρτών

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κληρώσεις δώρων, μείωση της τραπεζικής προμήθειας, ακατάσχετες οι εισπράξεις από πλαστικό χρήμα. Την αντιγραφή του γερμανικού μοντέλου για τους φορολογικούς ελέγχους προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψηφιοποίηση υπηρεσιών της Επ. Ανταγωνισμού

«Οχι άλλο χαρτί». Αυτός είναι ο στόχος που θέτει η Επιτροπή Ανταγωνισμού όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ψηφιοποίησης των υπηρεσιών της, κάτι που θα οδηγήσει αφενός σε καλύτερη εξυπηρέτηση επιχειρήσεων και πολιτών και αφετέρου σε ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων που εξετάζει.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιοδοξία για την επιτυχία του τρίτου προγράμματος στήριξης

Σε πάνελ με τίτλο «οι μελλοντικές προοπτικές για την Ελλάδα μετά το τρίτο πρόγραμμα. Μπορεί να δουλέψει;» βρέθηκαν οι πλέον ειδικοί του ελληνικού προγράμματος να εκφράζουν μάλλον την αισιοδοξία τους για την επιτυχία αυτού του τρίτου προγράμματος.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

H προμήθεια των 25 ευρώ «ξεκλειδώνει» το σύστημα

Ξένη τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα δεν έχει «προλάβει» να ανοίξει τα ηλεκτρονικά της συστήματα, ώστε οι πελάτες της να μπορούν να στέλνουν στο εξωτερικό μέσω Ίντερνετ το ποσό των 500 ευρώ τον μήνα, που προβλέπεται από Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία δημοσιεύθηκε από τα μέσα Αυγούστου.