ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κέρδη στις μεγάλες αλυσίδες φέρνουν οι ανακατατάξεις στα σούπερ μάρκετ

s25_1804super-market ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΙΦΑΒΑ

Αυξάνονται τα μερίδια των Σκλαβενίτη, Βασιλόπουλου, My Market. Από την πλευρά των προμηθευτών, τα μερίδια των πέντε μεγάλων μειώνονται, ενώ αυξάνονται οι μικροί Ελληνες προμηθευτές.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παροχολογία και εκλογές «φρενάρουν» την οικονομία

s23_1804ependyseis ΧΡΥΣΑ ΛΙΑΓΓΟΥ

Για το ενδεχόμενο παροδικής ύφεσης λόγω παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου και παροχολογίας προειδοποίησε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ. «Η χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στην οικονομία», τόνισε ο Θεόδωρος Φέσσας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Οικονομία

Άσχημα ξεκίνησε η χρονιά για τους ξενοδόχους της Αθήνας – Πτώση σε πληρότητα και έσοδα το α’ τρίμηνο

xotel

«Tα σημάδια πτώσης σε τιμές και έσοδα των ξενοδοχείων -που κατά περίπτωση ξεπερνούν το 30% ή και 40%- δεν είναι καλή αρχή» τονίζει Eνωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι χάνουν τη ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις

dikastiria--2 ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Ενστάσεις για δύο βασικά σημεία της ρύθμισης των 120 δόσεων έχουν φορείς της αγοράς, που χαιρετίζουν μεν τις προωθούμενες διατάξεις ως μια ρεαλιστική λύση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αντιδρούν δε σε επιμέρους προβλέψεις του σχεδίου νόμου. Οσο μάλιστα αυτό καθυστερεί να κατατεθεί στη Βουλή, τόσο ελπίζουν ότι κάποιες από τις επισημάνσεις τους μπορεί να εισακουστούν.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (22/03/19)

Υπόθεση της Ελλάδας είναι το πότε θα αποπληρώσει τα δάνειά της στο ΔΝΤ, επανέλαβε χθες ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις (φωτ.), σε ερώτηση που του ετέθη, με αφορμή τη σχεδιαζόμενη από την κυβέρνηση πρόωρη εξόφληση των «ακριβών» δανείων του Ταμείου.

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (18/04/19)

Η Cenergy Holdings θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει ουσιώδης επίδραση στα ετήσια ενοποιημένα οικονομικά της αποτελέσματα από την οριστική απόφαση της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ στις 16 Απριλίου, με την οποία επιβλήθηκαν δασμοί αντιντάμπινγκ της τάξης του 10,26% στις εξαγωγές της θυγατρικής της «Σωληνουργεία Κορίνθου» προς την αμερικανική αγορά.