ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΙΚ: Διευκρινίσεις για τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας σε περιπτώσεις ασαφούς Ε9

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τον υπολογισμό του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων σε περιπτώσεις που τα δηλωθέντα στοιχεία στο Ε9 είναι ασαφή και προκειμένου να μην δημιουργείται αδικαιολόγητη σύγχυση στους φορολογουμένους, εξεδόθησαν διευκρινίσεις από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλεονασματικοί ή ισοσκελισμένοι οι προϋπολογισμοί των ΟΤΑ, διαφορετικά θα καταλογίζονται ευθύνες

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ισοσκελισμένους ή πλεονασματικούς προϋπολογισμούς οφείλουν να έχουν οι δήμοι και οι περιφέρειες, κατά την κατάρτιση των προϋπολογισμών του 2015, σύμφωνα με τις οδηγίες του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η νύκτα των 2 εκατ. ευρώ με Ρέμο και Ιγκλέσιας, παρόντων ελεγκτών του ΥΠΟΙΚ

Το ποσό των 2.000.000 ευρώ συγκεντρώθηκε χθες από όσους παρακολούθησαν τον Χούλιο Ιγκλέσιας και τον Αντώνη Ρέμο. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, το νυκτερινό κέντρο «NAMΜOS» τζίραρε χθες το βράδυ το συγκεκριμένο ποσό από το άφθονο αλκοόλ, τις σαμπάνιες και το φαγητό που καταναλώθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με πτώση 2.16% έκλεισε το Χ.Α.

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκε σήμερα η χρηματιστηριακή αγορά, ακολουθώντας την πτωτική πορεία των ευρωπαϊκών αγορών, υπό το βάρος των αρνητικών διεθνών εξελίξεων, της κατάρρευσης της Bank Espirio Santo στην Πορτογαλία, της χρεοκοπίας της Αργεντινής και των εξελίξεων σε Ρωσία- Ουκρανία και Μέση Ανατολή.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρωσία: Πιθανή η επιβολή περιορισμών στις εισαγωγές ελληνικών φρούτων

ΑΠΕ-ΜΠΕ

H Ρωσική Υπηρεσία Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου ενδέχεται να επιβάλει από την επόμενη εβδομάδα περιορισμούς στην εισαγωγή φρούτων από την Ελλάδα, δήλωσε στο κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο βοηθός του επικεφαλής της Υπηρεσίας Αλεξέι Αλεξέενκο.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Προσωρινή (;) αναβάθμιση του κ. Τόμσεν

Αλλαγές με ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον ανακοινώθηκαν χθες στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος Ρέζα Μογκαντάμ παραιτήθηκε προκειμένου να πάρει τη θέση του αντιπροέδρου στη Morgan Stanley, όπου θα είναι αρμόδιος για τις Παγκόσμιες Κεφαλαιακές Αγορές.