ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χαμηλοί τόνοι στο Χρηματιστήριο Αθηνών

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Σχεδόν αμετάβλητη (-0,01%) έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά με το γενικό δείκτη στις 642,77 μονάδες. Η αγορά πάτησε φρένο καθώς οι επενδυτές είτε εγχώριοι είτε αλλοδαποί αναμένουν την ολοκλήρωση των reverse split(συμμάζεμα των μετοχών) για τις 4 τράπεζες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στάση αναμονής απέναντι στα ελληνικά ομόλογα τηρούν οι επενδυτές

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Οι επενδυτές τηρούν θέση αναμονής για τις ελληνικές εκδόσεις ομολόγων καθώς οι πολιτικές εξελίξεις επανέρχονται στο προσκήνιο με αφορμή την σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πρωταθλήτρια» στους άνεργους πτυχιούχους η Ελλάδα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ελλάδα παράγει τους περισσότερους άνεργους πτυχιούχους ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ, όπως προκύπτει από ετήσια έκθεση του διεθνούς οργανισμού που δόθηκε αυτήν την εβδομάδα στη δημοσιότητα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύντομα

Αύξηση κατά 33,8% παρουσίασαν τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους του ομίλου της Autohellas για το διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2014, φθάνοντας σε 23 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία λόγω κλειστών μονάδων

Η Ελλάδα αδυνατεί να κερδίσει άμεσα τουριστικό μερίδιο από τους ανταγωνιστικούς προορισμούς που χάνουν τη ταξιδιωτική τους πελατεία καθώς οι κλασικοί καλοκαιρινοί προορισμοί της χώρας είναι κλειστοί, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως η Σαντορίνη.