ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

WSJ: Αλλάζει η φορολογική τακτική της Amazon στην Ευρώπη

Η εταιρεία Amazon.com έχει αρχίσει να καταχωρίζει εισπράξεις από λιανικές πωλήσεις σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα ξεχωριστά, αντί να περνά όλες τις πωλήσεις της μέσω του Λουξεμβούργου, το οποίο έχει χαμηλούς συντελεστές φόρου, σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal (WSJ) χθες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Διαπραγμάτευση χρέους

Brussels Group με έμφαση σε ΦΠΑ και ασφαλιστικό

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΑΣ

Ξεκινούν από αύριο και πάλι οι συζητήσεις Αθήνας και δανειστών στις Βρυξέλλες σε επίπεδο Brussels Group με στόχο να υπάρξει συμφωνία που θα μπορέσει να οδηγήσει σε χρηματοδότηση της χώρας, έστω και μερική.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποψη: Οι παλινωδίες της Αθήνας με καλούς και κακούς εταίρους

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΟΦΩΛΟΣ

Ο​​ι Ελληνες πολιτικοί, αρκετές φορές, δαιμονοποιούν ή αγιοποιούν τους ξένους συναδέλφους τους, κυρίως τους ηγέτες των ευρωπαϊκών εξελίξεων, οι οποίοι παίζουν και τον καθοριστικότερο για την επιβίωση και την προοπτική της Ελλάδας ρόλο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλαγές στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας

ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Σχέδιο νόμου για τη λειτουργία των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), την κατάργηση καταβολής παραβόλου από τον εξεταζόμενο στις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες επιτροπές, αλλά και τη διεύρυνση του καταλόγου των μη αναστρέψιμων παθήσεων, προωθεί το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Χάθηκε ακόμη ένας «άσος»

Η ιστορία της χρήσης του λογαριασμού της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για την πληρωμή της τελευταίας δόσης προς τον διεθνή οργανισμό ακόμα... στοιχειώνει τα μέλη του εκτελεστικού του συμβουλίου.