ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ιταλία: δεν αναμένονται νέα αιτήματα για προσαρμογές στον προϋπολογισμό

REUTERS, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ιταλία δεν αναμένει να υπάρξουν επιπρόσθετα αιτήματα από μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για προσαρμογές στο σχέδιο προϋπολογισμού της, κατ' εφαρμογή των κανόνων της ΕΕ για τη μείωση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων των κρατών μελών της.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ H EUROBANK ΑΝΑΛΥΕΙ

Σερβία: σύναψη συμφωνίας για 3ετή προληπτική γραμμή στήριξης από ΔΝΤ

Μεικτές τάσεις επικράτησαν στα χρηματιστήρια της Κεντρικής και Αν. Ευρώπης την εβδομάδα που διανύσαμε εν μέσω ανησυχιών για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας και προσδοκιών για υιοθέτηση νέων μη συμβατικών μέτρων από την ΕΚΤ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποψη: Χρειάζεται οργάνωση, στρατηγικό μάρκετινγκ και όραμα

Στον κλάδο των γαλακτοκομικών το ελληνικό γιαούρτι εξάγεται σε διάφορες χώρες. Ειδικά στις ΗΠΑ σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία. Ελληνικές εταιρείες, όπως η ΦΑΓΕ και η ΚΡΙ ΚΡΙ, αποκτούν μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό λόγω των ποιοτικών προϊόντων τους και της γενικότερης τάσης της αγοράς προς την υγιεινή διατροφή. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ*

Ελπίδα, μια λέξη κλειδί που δίνει αισιοδοξία και οδηγεί σε μεγαλύτερη προσπάθεια. Μια λέξη που χρειάζεται η Ελλάδα σε μια εποχή όπου κυριαρχούν η απαισιοδοξία, η απαξίωση, η καχεξία, η μιζέρια.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ