ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με ήπια πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με ήπια πτώση έκλεισαν οι τιμές των μετοχών καθώς απορροφήθηκαν οι αρχικές ισχυρές πιέσεις, μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην αγορά ότι δύο από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες περνούν τα stress tests, ενώ για τις άλλες δύο τα αποτελέσματα είναι απόλυτα διαχειρίσιμα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: Προσφορά εισιτηρίων από 24 ευρώ για πτήσεις εσωτερικού

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με προσφορά 500.000 εισιτηρίων για πτήσεις εσωτερικού, με τιμή από 24 ευρώ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 37 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα, γιορτάζονται τα πρώτα γενέθλια της συνένωσης των αεροπορικών εταιρειών Αegean- Οlympic Air.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κομισιόν: Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη βελτίωση στην είσπραξη ΦΠΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε 6,6 δισ. ευρώ ή στο 33% των συνολικών αναμενόμενων εσόδων ανήλθαν το 2012 στην Ελλάδα, οι απώλειες εσόδων από ΦΠΑ λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανόνες ή μη είσπραξης του φόρου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξανά στο προσκήνιο οι εξαγορές επιχειρήσεων

Ποσοστό 40% των επιχειρήσεων, παγκοσμίως, θα επιδιώξουν εξαγορές κατά τους επόμενους 12 μήνες, καταγράφοντας το υψηλότερο ποσοστό της τελευταίας τριετίας, σύμφωνα με έρευνα της ΕΥ «Global Capital Confidence Barometer», η οποία αποτυπώνει τις απόψεις 1.600 ανώτατων στελεχών σε περισσότερες από 60 χώρες.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΔΗΚΤΗΣ