ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι πόροι του ΕΣΠΑ έσωσαν τους αυτοκινητοδρόμους

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης να αυξήσει στο 100% τη συμμετοχή της στο τρέχον ΕΣΠΑ λειτούργησε ως έμμεση παράταση. ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ

Η δεύτερη επανεκκίνηση των αυτοκινητοδρόμων είναι γεγονός. Χάρη στη ρύθμιση για καταβολή του 100% της κοινοτικής χρηματοδότησης στα έργα του τρέχοντος ΕΣΠΑ, το Δημόσιο «διέσωσε» τους απαιτούμενους πόρους για την ολοκλήρωση των έργων. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απρόθυμα να μιλήσουν για τις δυσκολίες τους τα ανώτερα στελέχη

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ

Ευτυχώς που υπάρχει και ο «μαρτυριάρης» ευρωπαϊκός Τύπος για να ακουστούν οι καημοί και τα βάσανα των ανωτέρων στελεχών στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Κάτι για το οποίο οι ίδιοι συνήθως αποφεύγουν να μιλούν δημοσίως.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διώροφα λεωφορεία που «αργοπεθαίνουν»

Ο ΟΑΣΑ παρέλαβε τα τέσσερα διώροφα λεωφορεία μετά την... κατάργηση της υπηρεσίας που επρόκειτο να παράσχουν. Τώρα σκουριάζουν στο αμαξοστάσιο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΣΙΜΗ

Παραλήφθηκαν μετά την... κατάργηση της υπηρεσίας που θα παρείχαν, δηλαδή την εκτέλεση τουριστικών δρομολογίων. Είναι τέσσερα διώροφα λεωφορεία, κόστισαν 1,6 εκατ. ευρώ, περιήλθαν στον ΟΑΣΑ το 2010 και είναι ακινητοποιημένα. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εθνική σύνταξη και ρήτρα μηδενικού ελλείμματος από 2016

ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Eπανέρχονται από το 2016, και μάλιστα επί τα χείρω, με διαφορετικό... ένδυμα, δύο κεντρικές πολιτικές επιλογές των προηγούμενων κυβερνήσεων, τις οποίες ξόρκιζε για ένα χρόνο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Αποδοκιμασίες και... μαύρα κοράκια στο συνέδριο της ΟΤΟΕ

Τα είχε όλα η πρώτη μέρα του 31ου συνεδρίου της ΟΤΟΕ. Αποδοκιμασίες κατά του γενικού γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη αλλά και... μαύρα κοράκια, που του δώρισαν τραπεζοϋπάλληλοι του ΠΑΜΕ ως σύμβολο για την «καταστροφή της κοινωνικής ασφάλισης».