ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στους 50 μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς ομίλους η Ελλάκτωρ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ελλάκτωρ περιλαμβάνεται από την Ελλάδα στους 50 μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς ομίλους (46η θέση, όπως και το 2012), με κύκλο εργασιών 1,242 δισ. ευρώ, όπως προκύπτει από την ενδέκατη έκδοση των «Ευρωπαϊκών Κατασκευαστικών Δυνάμεων», που δημοσιεύει η Deloitte.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ως ύποπτος για την Proton Bank καταθέτει ο Γ. Προβόπουλος

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε ανωμοτί κατάθεση για το ενδεχόμενο διάπραξης κακουργηματικού βαθμού αδικήματος, καλούνται σε λίγες ημέρες ο τέως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος και επτά στελέχη της, σχετικά με την έγκριση που έδωσαν το 2010 στη μεταβίβαση ποσοστού της Proton Bank, από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Goldman Sachs: «Κλειδιά» για την Ελλάδα αποφυγή εκλογών και μεταρρυθμίσεις

Το ερώτημα κατά πόσο είναι απαραίτητο ένα τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα προσπαθεί να απαντήσει με έκθεσή της η Goldman Sachs, τονίζοντας ότι η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και η αποφυγή πρόωρων εκλογών το 2015, αποτελούν τους βασικούς άξονες στους οποίους πρέπει να κινηθεί η χώρα μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιο αισιόδοξοι οι Έλληνες για τα εργασιακά, σύμφωνα με έρευνα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο, μειώνεται ελαφρά ο φόβος απώλειας εργασίας, ενώ, ταυτόχρονα, αυξάνεται η εμπιστοσύνη για την εξεύρεση ανάλογης εργασίας, όπως προκύπτει από την έρευνα Workmonitor της Randstad.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΔΗΚΤΗΣ