ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤτΕ: Στα 3,6 δισ. ευρώ το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών 10μηνου

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αύξηση στα 3,4 δισ. ευρώ εμφάνισε το πλεόνασμα του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών της χώρας στο δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2014, έναντι πλεονάσματος 2,1 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον προϋπολογισμό τα διαθέσιμα των υπουργείων

«Θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στο πρόγραμμα βοήθειας στην Ελλάδα. Θα πρέπει μέσα σ' ένα δίμηνο να περάσουμε σε κάτι διαφορετικό από την τωρινή τρόικα» δήλωσε ο. κ. Π. Μοσκοβισί. ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΑΣ

Με το ενδεχόμενο της προκήρυξης πρόωρων εθνικών εκλογών να είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο, στο υπουργείο Οικονομικών προχωρούν σε κινήσεις που θα διασφαλίζουν την ταμειακή ρευστότητα του κράτους τουλάχιστον έως τον Μάρτιο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Π. Μοσκοβισί: Να δοθεί ένα τέλος στο πρόγραμμα βοήθειας στην Ελλάδα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Θα πρέπει μέσα σ' ένα δίμηνο να περάσουμε σε κάτι διαφορετικό από την τωρινή τρόικα. Θα πρέπει να καταλήξουμε από κοινού σε ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα μας επιτρέψει να περάσουμε σε ένα είδος εποπτείας» τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φοροδοξίες: Γνωρίζετε ότι

Μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι δικαιούνται τις μειώσεις φόρου που προβλέπει ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος, βάσει συλλογής αποδείξεων, ιατρικών δαπανών και δωρεών.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

«Τροχοδρομεί» νέο κινεζικό project

Ποσό άνω του ενός δισεκατομμυρίου από τα οκτώ συνολικά που θα επενδύσει άμεσα το Πεκίνο στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη φέρεται να προορίζεται για την Ελλάδα.