ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση τιμών ακινήτων κατά 2,5% το γ΄τρίμηνο

13s1akint ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΑΝΟΓΛΟΥ

Κατά 2,5% αυξήθηκαν πανελλαδικά οι τιμές των ακινήτων το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Πρόκειται για τον ταχύτερο ρυθμό ανόδου των τιμών τα τελευταία 11 χρόνια.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στουρνάρας: Στόχος η μείωση των κόκκινων δανείων κάτω από το 20%

stournaras-thumb-large

Επόμενος στόχος για τη μείωση των κόκκινων δανείων είναι το ποσοστό τους να υποχωρήσει στο 20% ή χαμηλότερα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας το βράδυ της Τρίτης σε εκδήλωση του International Center for Monetary and Banking Studies (ICMB) στη Γενεύη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκτίναξη μεταβιβάσεων ακινήτων και γονικών παροχών

s23_1311gonikh-paroxh-akinita ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εκρηξη των μεταβιβάσεων και των γονικών παροχών καταγράφεται σε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως τις νησιωτικές και την Αττική, καθώς οι ιδιοκτήτες σπεύδουν να προλάβουν την πλήρη εφαρμογή των νέων αντικειμενικών αξιών το 2019.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Bloomberg: Η Γερμανία ανοίγει την πόρτα στην Ελλάδα για την αναβολή των περικοπών των συντάξεων

tsiprasmerkelll

Η Γερμανία ανοίγει την πόρτα στην Ελλάδα για την αναβολή των προγραμματισμένων περικοπών των συντάξεων, δίνοντας στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μια πιθανή στήριξη πριν από τις γενικές εκλογές το 2019, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (01/11/18)

Το ενδιαφέρον πετρελαϊκών εταιρειών για την εξερεύνηση πέντε νέων υποθαλάσσιων περιοχών στο Ιόνιο, στην Κρήτη και νοτίως της Πελοποννήσου θα επιχειρήσει να προσελκύσει μέσα στο 2019 η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ).

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (13/11/18)

Σπάει το ένα όριο μετά το άλλο ο ρυθμός αύξησης των αιτήσεων που υποβάλλουν οι συνταξιούχοι στον ΕΦΚΑ και στο ΕΤΕΑΕΠ, διεκδικώντας αναδρομικά τα ποσά που κρίθηκαν από το ΣτΕ ότι κακώς κόπηκαν.