ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύντομα (27/10/16)

Η ESET διαθέτει την κορυφαία σειρά λύσεων ασφαλείας στους οικιακούς χρήστες – την ESET Smart Security Premium, που, βασισμένη στη βραβευμένη τεχνολογία NOD32, προσφέρει την ιδανική αναλογία ανίχνευσης, ταχύτητας και χρηστικότητας. 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο επίμονος κ. Μαρκ Κάρνεϊ

DAVID MILLIKEN / REUTERS

Δύο από τα μεγαλύτερα φόβητρα για οποιονδήποτε κεντρικό τραπεζίτη –οι πολιτικές πιέσεις και η επερχόμενη άνοδος του πληθωρισμού– απειλούν σήμερα τον κ. Μαρκ Κάρνεϊ, διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία της κεντρικής τράπεζας της Βρετανίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελαφρά άνοδος στις τιμές του 3ετούς και 10ετούς κρατικού ομολόγου

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Περιορισμένες συναλλαγές και ελαφρά άνοδος στις τιμές του 3ετούς και 10ετούς κρατικού ομολόγου καταγράφονται στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στην ηλεκτρονική δευτερογενή αγορά τίτλων (ΗΔΑΤ). 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μειωμένη η χρηματοδότηση της αγοράς ακινήτων

Σε σταθερά χαμηλό επίπεδο παραμένει η χρηματοδότηση στην αγορά ακινήτων αναφέρουν στελέχη της KMPG, με αφορμή σχετική έρευνα για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση του κλάδου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε η πώληση του 90% των μετοχών του Αστέρα Βουλιαγμένης

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η πώληση του 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», με την υπογραφή της σχετικής συναλλαγής από την διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, της Εθνικής Τράπεζας και της Apollo Investment Holdco.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιατί αυξήθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια

MARKUS DEMARY*

Ο αριθμός των ιταλικών μη εξυπηρετούμενων δανείων ως ποσοστό όλων των προβληματικών δανείων στην Ευρωζώνη έχει αυξηθεί από το 21% το 2009 στο 30% το 2015.

Ο ΔΗΚΤΗΣ