ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποκλειστικό: Οι 7 σελίδες του σχεδίου «Ελλάδα 2021» για την οικονομία

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΖΩΡΤΖΗ

Σε 9 «πυλώνες» θα στηριχθεί το αναπτυξιακό μοντέλο της ελληνικής οικονομίας την επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την επτασέλιδη περίληψη του σχεδίου της κυβέρνησης για την επιστροφή της χώρας σε υψηλούς και βιώσιμους αναπτυξιακούς ρυθμούς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τρόικα

Συνάντηση Λαγκάρντ-Μέρκελ, στην ατζέντα και το ελληνικό χρέος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ

Η ελληνική οικονομία και η ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας, αναμένεται να βρεθούν ψηλά στην ατζέντα της συνάντησης που θα έχει η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, με την Αγκελα Μέρκελ στην Ουάσιγκτον στις 2 Μαΐου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ifo: Παραπλάνηση της κοινής γνώμης το ελληνικό πλεόνασμα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την αντίθεσή του στις δηλώσεις της τρόικας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας, εκφράζει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (Ifo) του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν, και κάνει λόγο για «παραπλάνηση της κοινής γνώμης».

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρόιτερς: Η Ε.Ε. εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τις συναλλαγές με οικονομικά ιδρύματα της Κριμαίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να απαγορεύσει τις συναλλαγές με οικονομικά ιδρύματα της Κριμαίας στο πλαίσιο της αντίδρασής της στην προσάρτηση της χερσονήσου αυτής στη Ρωσική Ομοσπονδία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΣΠΑ

Γιοχάνες Χαν: Στο τελικό στάδιο έγκρισης τα νέα περιφερειακά προγράμματα για την Ελλάδα

Από τον τομέα των υποδομών, τα νέα κονδύλια των περιφερειακών προγραμμάτων πολιτικής συνοχής της ΕΕ για την περίοδο 2014-2020 προς τη χώρα μας, θα στραφούν σε προγράμματα εξωστρέφειας, καινοτομίας, εκπαίδευσης, απασχόλησης, ποιοτικού τουρισμού και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΔΗΚΤΗΣ