ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αμφισβητείται η πιθανότητα επιτυχίας στην ευρυζωνικότητα

Στην ελληνική Βουλή ψηφίστηκε το σχέδιο νόμου για τις επενδύσεις στα ευρυζωνικά δίκτυα νέας γενιάς, αλλά μια μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αμφισβητεί τους σχεδιασμούς και τα έργα της ελληνικής κυβέρνησης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην τελική του μορφή βρίσκεται το σχέδιο νόμου για τις εισπρακτικές εταιρείες

Το ΥΠΟΙΚ εκτιμά ότι η αναμόρφωση της νομοθεσίας είναι απαραίτητη καθώς, οι τράπεζες, αλλά και άλλοι προμηθευτές συνεργάζονται με δικηγόρους που αναλαμβάνουν να καλούν τους οφειλέτες για τα χρέη τους.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Vodafone India συγχωνεύεται με την Idea Cellular

REUTERS

Εναν χρόνο αφότου η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Jio Infocomm του Ινδού δισεκατομμυριούχου Μουκές Αμπάνι πρόσφερε στους πελάτες της δωρεάν τηλεφωνήματα και δωρεάν χρήση του Διαδικτύου, η Vodafone India συγχωνεύεται με την Idea Cellular, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη χώρα.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ανάλυση

Μία ακόμη απαγόρευση για όσους μετακινούνται με αεροπλάνο από συγκεκριμένες χώρες

BRIAN X. CHEN / THE NEW YORK TIMES

H αμερικανική κυβέρνηση απαγόρευσε προσωρινά στους επιβαίνοντες από οκτώ χώρες να ταξιδέψουν με laptops, iPads, φωτογραφικές μηχανές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Εισφορές «σοκ» στις δικηγορικές εταιρείες

ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Υπέρογκες εισφορές καλούνται να πληρώσουν οι δικηγόροι, τόσο οι αυτοαπασχολούμενοι όσο και οι μέτοχοι δικηγορικών εταιρειών. Οι τελευταίοι, εκτός από την εισφορά επί των αμοιβών τους, καλούνται να καταβάλλουν εισφορές 26,95% και επί των μερισμάτων.

Ο ΔΗΚΤΗΣ