ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ρωσία

Νέα ακύρωση δημοπρασίας ρωσικών ομολόγων

REUTERS

Για πέμπτη συνεχή φορά ακυρώνεται η δημοπρασία ρωσικών ομολόγων, καθώς η ζήτησή τους παραμένει υποτονική εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης. Το υπουργείο Οικονομικών της Ρωσίας, ανακοινώνοντας χθες την προγραμματισμένη γι’ αυτή την εβδομάδα ακύρωση, επικαλέστηκε τις αντίξοες συνθήκες των αγορών.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αρχίζει άμεσα η δωρεάν διανομή των ροδάκινων

ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ, ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

Το μέτρο της δωρεάν διανομής ποσοτήτων ροδάκινων με την παράλληλη καταβολή αποζημίωσης θα εφαρμοστεί άμεσα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του ρωσικού εμπάργκο για τους Ελληνες ροδακινοπαραγωγούς. Οι ποσότητες θα διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, φιλανθρωπικά, κοινωφελή ιδρύματα και ιερές μητροπόλεις.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόβα διαπραγμάτευσης με τρόικα

Ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Χαρακτηριστικά πρόβας τζενεράλε της επικείμενης διαπραγμάτευσης της Αθήνας με την τρόικα είχε η επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Δένδια στο Βερολίνο. Ο κ. Δένδιας, στη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έθεσε το θέμα των φοροελαφρύνσεων στις οποίες θέλει να προχωρήσει η κυβέρνηση.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Στελεχώνεται το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο

Αργησε, αλλά υλοποιείται. Από χθες και μέχρι την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση του προέδρου ή του απλού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Δημοσιονομικού Συμβουλίου, θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους και ένα αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα...