ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας για το αέριο

ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

 Η Ουκρανία και η Ρωσία κατέληξαν σήμερα σε συμφωνία για τον εφοδιασμό του Κιέβου με αέριο από την Μόσχα χάρη στη διαμεσολάβηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που εγγυάται τη διευθέτηση της διένεξής τους και τον ασφαλή εφοδιασμό και των κρατών-μελών της για τον χειμώνα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΝΤ: Η προληπτική στήριξη θα μπορούσε να λάβει πολλές μορφές

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 «Η προληπτική στήριξη θα μπορούσε να λάβει πολλές μορφές», υποστήριξε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσιγκτον, επαναλαμβάνοντας ότι «η Ελλάδα θα αποφασίσει».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δάνεια

Ενημέρωση των ΚΤΕ Οικονομικών και Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ για τα "κόκκινα" δάνεια από τον Ν. Δένδια

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για τη ρύθμιση για τα "κόκκινα" δάνεια ενημέρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νίκος Δένδιας, τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών και Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, σε κοινή συνεδρίαση των δύο Τομέων που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, στη Βουλή.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Volvo: «Λιχουδιές» του Έκτορα Μποτρίνι στην «Αυτοκίνηση 2014»

Ο βραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι θα βρεθεί στο περίπτερο της Volvo στην Αυτοκίνηση 2014, όπου την Κυριακή 2 Νοεμβρίου θα προσφέρει γευστικές δημιουργίες του στους πολυπληθείς φίλους του αυτοκινήτου.

 
Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Δικαίωση Προβόπουλου για το stress test της TτΕ

Τα αποτελέσματα του stress test της ΕΚΤ, που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με τα οποία οι εγχώριες τράπεζες δεν χρειάζονται πρόσθετα κεφάλαια, αποτελούν μια μεγάλη δικαίωση για τον πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γεώργιο Προβόπουλο.