ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαδικτυακά οι δημόσιοι υπάλληλοι αξιολογούν το σύστημα αξιολόγησής τους

 Τη δυνατότητα να αξιολογήσουν το προτεινόμενο από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης νέο σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης στο δημόσιο, έχουν από σήμερα, στον ιστότοπο www.koitamemprosta.gr, οι δημόσιοι υπάλληλοι.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ακίνητα

Στη Βουλή το πάγωμα του φόρου υπεραξίας στις μεταβιβάσεις ακινήτων

ΑΠΕ

Παρατείνονται και για το 2015 τα κίνητρα απόσυρσης ΙΧ αυτοκινήτων, αναστέλλεται για δύο χρόνια από την 1 Ιανουαρίου 2015 ο φόρος υπεραξίας ακινήτων, ενώ δίνεται νέα προθεσμία έως 30 Δεκεμβρίου για διορθώσεις των στοιχείων ακινήτων του Ε9 των φορολογουμένων. Αυτά προβλέπονται μεταξύ άλλων σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών με την οποία ρυθμίζονται διάφορες φορολογικές εκκρεμότητες.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Τουρισμός

Αρωγός στις καινοτόμες και νεοφυείς επιχειρήσεις το υπουργείο Τουρισμού

ΑΠΕ

Τις πολιτικές για τη στήριξη καινοτόμων επιχειρήσεων στον τουρισμό, παρουσίασε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάνννη, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού, με θέμα: «Καινοτομία και Τουρισμός. Πολιτικές στήριξης για Startups και Clusters για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος». Στην εκδήλωση συμμετείχαν νεοφυείς επιχειρήσεις και startuppers.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ρωσία

Αλεξέϊ Κούντριν: Στην κατηγορία των «σκουπιδιών» θα υποβαθμιστούν τα ρωσικά ομόλογά

ΑΠΕ-Reuters

Η κυβέρνηση της Ρωσίας οδήγησε τη χώρα σε οικονομική κρίση και δεν αντιμετωπίζει με άμεσο τρόπο τα οικονομικά προβλήματα, ανέφερε σήμερα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλεξέι Κούντριν προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι τα επακριβή αποτελέσματα της κρίσης θα γίνουν αισθητά το επόμενο έτος.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ρωσία

Ρωσία: Επιβολή δασμών για να περιοριστούν οι εξαγωγές δημητριακών

ΑΠΕ-AFP-Reuters

Η κυβέρνηση της Ρωσίας, μιας χώρας που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς δημητριακών, σχεδιάζει να επιβάλει δασμούς στις εξαγωγές αυτές, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι σήμερα, μια κίνηση που ακολουθεί την επιβολή άτυπων περιορισμών διαμέσου ελέγχων ποιότητας που άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς η Μόσχα σπεύδει να εξασφαλίσει την κάλυψη των εγχώριων αναγκών.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

«Τροχοδρομεί» νέο κινεζικό project

Ποσό άνω του ενός δισεκατομμυρίου από τα οκτώ συνολικά που θα επενδύσει άμεσα το Πεκίνο στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη φέρεται να προορίζεται για την Ελλάδα.