«Μαρινόπουλος»: Tα βασικά σημεία της συμφωνίας διάσωσης

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΖΩΡΤΖΗ

Μεταφορά του ομίλου Μαρινόπουλου σε νέα εταιρεία, τον έλεγχο της οποίας θα αναλάβει ο όμιλος Σκλαβενίτη, νέα χρηματοδότηση 360 εκατ. ευρώ με ευνοϊκό επιτόκιο και κούρεμα των προμηθευτών κατά 40%-50%, είναι τα βασικά σημεία της συμφωνίας μεταξύ τραπεζών και της εταιρείας Σκλαβενίτη, για τη διάσωση του Μαρινόπουλου.

Δηλώσεις που εύκολα παρεξηγούνται

Μια αναφορά του υπ. Εργασίας στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού Πρακτορείου ήταν ικανή να προκαλέσει νέες αντιδράσεις σχετικά με το όριο της φτώχειας.

Ο εισηγμένος όμιλος Καράτζης που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 με το ιδιόκτητο ξενοδοχείο 5 αστέρων Nana Beach, δυναμικότητας 1.400 κλινών, το οποίο βρίσκεται στη Χερσόνησο Κρήτης.

Επέκταση του ομίλου Καράτζη στη Ρωσία με δημιουργία θυγατρικής

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Την τέταρτη θυγατρική εταιρεία στο εξωτερικό και ειδικότερα στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας ίδρυσε ο εισηγμένος όμιλος Καράτζη που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 με το ιδιόκτητο ξενοδοχείο 5 αστέρων Nana Beach, δυναμικότητας 1.400 κλινών, το οποίο βρίσκεται στη Χερσόνησο Κρήτης.

Ενημέρωση για ένταξη στο «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα η διαδικασία ενημέρωσης από τις τράπεζες προς τους δικαιούχους ένταξης στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» που σε πρώτη φάση αφορά 5.046 νοικοκυριά (συν 972 επιλαχόντες).

Περισσότερα