Προς συμφωνία ΔΕΗ και τράπεζες για το δάνειο

Υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΔΕΗ και τραπεζών για την έκδοση του νέου κοινοπρακτικού δανείου, πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα και το αργότερο την επομένη, αναμένουν αρμόδιες πηγές, καθώς υπήρξε άρση του αδιεξόδου στα δύο από τα τρία σημεία που είχαν μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις.

Οι δεξαμενές που κατασχέθηκαν είναι η 1 και η 3, 72.000 τόνων και 36.000 τόνων αντίστοιχα, τις οποίες φέρονται να είχαν ενδιαφερθεί προ ετών, επί ιδιοκτησίας Thyssen Krupp, να αγοράσουν τουρκικά συμφέροντα.

Κατάσχεση δύο πλωτών δεξαμενών του Σκαραμαγκά από το Δημόσιο

ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Στην κατάσχεσητων δύο εκ των τριών πλωτών δεξαμενών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (Ελληνικά Ναυπηγεία - ΕΝΑΕ) προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών την Τρίτη, σε μία ακόμα κίνηση κλιμάκωσης της αντιπαράθεσης με τη μέτοχο των ΕΝΑΕ, Privinvest.

16 στόχους Εταιρικής Υπευθυνότητας πέτυχε η Interamerican

Την πλήρη υλοποίηση 16 στόχων και τη μερική 3 από τους 19 τεθέντες στόχους πέτυχε η Interamerican κατά τη διετία 2014 - 2015, ενώ ήδη εναρμονίζεται με τους 17 μεγάλους στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη του ΟΗΕ και θέλει να συνδέσει την εμβάθυνση της ενσωμάτωσης της υπευθυνότητας στην εταιρική στρατηγική.

Περισσότερα