Επτά προσφορές μόνο για δύο από τα έξι ακίνητα της ΕΒΖ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Συνολικά επτά έγγραφες προσφορές για τα δύο από τα έξι ακίνητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης υπεβλήθησαν στην Πειραιώς Real Estate, στο πλαίσιο του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι –έπειτα από ολιγοήμερη παράταση που είχε δοθεί– για την πώληση ακινήτων της εισηγμένης εταιρείας.

Οι τιμές αυξήθηκαν σε Ερμού, Κηφισιά, Γλυφάδα στην Αθήνα, και στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο ρυθμός ανόδου των ενοικίων επιταχύνθηκε κατά το β΄ εξάμηνο του 2016, καθώς η ζήτηση συνεχώς ενισχυόταν.

Ανοδος στα ενοίκια των καταστημάτων σε δημοφιλείς οδούς, μετά οκτώ έτη

ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΑΝΟΓΛΟΥ

Την πρώτη άνοδο από το 2008 κατέγραψαν οι τιμές ενοικίασης καταστημάτων σε επιλεγμένες εμπορικές οδούς της πρωτεύουσας και της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του 2016, καθώς οι αλυσίδες έσπευσαν να επωφεληθούν του υψηλού αποθέματος κενών ακινήτων και να καταλάβουν σημεία υψηλής προβολής.

Ο επικεφαλής της ΕΕΤ και πρόεδρος της Eurobank, κ. Νικόλαος Καραμούζης.

Αναβαθμίζεται ο ρόλος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στην αναβάθμιση του ρόλου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών (EET) προχωρούν οι τράπεζες, με στόχο να αποτελέσει έναν ενεργό συνομιλητή, παρεμβαίνοντας δυναμικά σε ζητήματα που αφορούν τις τράπεζες και ευρύτερα την οικονομία.

Περισσότερα