ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Manthos Hotel & Spa

77 ξενώνες για να πιάσουμε τον Μάρτη

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΣΣΑΛΟΥ

Φέτος δεν περιμένουμε το Πάσχα για την πρώτη μας εκδρομή στη φύση. Εκμεταλλευόμαστε τις καλύτερες τιμές του Μαρτίου και, σε συνεργασία με το δίκτυο αγροτουριστικών καταλυμάτων Guest Inn, επιλέξαμε ωραίους και φιλόξενους ξενώνες στην ηπειρωτική Ελλάδα για ολιγοήμερες εξορμήσεις.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

(Φωτογραφία: Δημήτρης Βλαϊκος)

Brand Name Μιλάνο

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΣΣΑΛΟΥ

Η πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας ετοιμάζεται να υποδεχτεί την παγκόσμια εμπορική έκθεση Expo και εμείς ανακαλύπτουμε τον κόσμο της αλλά και τις καλύτερες διευθύνσεις της.

Στο πάρκο Ερεστρέου, με τις λίμνες και το νησάκι. (Φωτογραφία: ΧΑΡΗΣ ΧΛΟΥΒΕΡΑΚΗΣ-ΠΑΠΑΣ)

Βουκουρέστι με μια ματιά

ΧΑΡΗΣ ΧΛΟΥΒΕΡΑΚΗΣ-ΠΑΠΑΣ

Σπουδαία αρχιτεκτονικά μνημεία, όμορφο ιστορικό κέντρο και τεράστια πάρκα συνθέτουν το προφίλ τής -ακόμα πολύ προσιτής- πρωτεύουσας της Ρουμανίας. Ιδανικός προορισμός για city break στη βαλκανική γειτονιά.
 

«Ναοί» τυροφαγίας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΣΕΛΟΣ

Τι θα λέγατε για μια... τυρότσαρκα κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο ή το Βερολίνο; Μπορεί να παχαίνει, αλλά αφήνει σπουδαίες αναμνήσεις.

Χαρακτηριστικές εικόνες... Αβάνας χωρίς τουρίστες.

Επιστροφή στη «νέα» Κούβα

Πηγή: The Associated Press

Η Anita Snow, δημοσιογράφος στο Associated Press και πρώην ανταποκρίτρια στην Κούβα επί σειρά ετών, επιστρέφει στη χώρα μετά από έξι χρόνια και διηγείται τη σημερινή εμπειρία της. Τι έχει μεσολαβήσει; Η κοινή ανακοίνωση για τη βελτίωση των σχέσεων Κούβας και ΗΠΑ και η επακόλουθη χαλάρωση των εκατέρωθεν περιορισμών που γέννησαν... ελπίδες.
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πάσχα στο Syros Inn

Συνδυάζοντας μοναδικά το ορθόδοξο με το καθολικό στοιχείο, η αρχοντική Σύρος αποτελεί ιδανικό προορισμό για την περίοδο του Πάσχα.