ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βόλτα στο γραφικό Κιόνι. (Φωτογραφία: ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΛΗΜΗ)

Εμπειρία Ιθάκης

ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΛΗΜΗ

Ησυχη, φιλόξενη, ρομαντική, παγκόσμιο σύμβολο του νόστου· συνδυάζει όλα τα καλά των νησιών του Ιονίου σε λιλιπούτεια εκδοχή.

Αποψη της γραφικής Καστάνιτσας. (Φωτογραφία: ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΠΑΚΗΣ)

Βόρεια Κυνουρία: Θάλασσα με άρωμα βουνού

ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΠΑΚΗΣ

Η απάντηση στο γνωστό «δίλημμα» των θερινών διακοπών συνήθως οδηγεί σε κάποια παραλία. Στο Παράλιο Aστρος, πάντως, ο παραθεριστής μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο.

Σύρος: Aρχοντικά, ρεμπέτικα και βουτιές

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Βρίσκεται σε απόσταση λίγων ωρών από την Αθήνα, είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, έχει πολλές προσιτές και «εύκολες» παραλίες (με ρηχά νερά και άμμο), πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και καφέ.

Σίφνος: Διαχρονική αγαπημένη

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Νησί που αγαπούν ιδιαίτερα οι Ελληνες, καθώς προσφέρει συναρπαστικές εναλλαγές τοπίου, άφθονο καλό φαγητό και πολλές επιλογές για όλους. 
 

Ικαρία: Slow living και ικαριώτικος

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Το ιδιαίτερο νησί του Αιγαίου προστέθηκε τα τελευταία χρόνια στους κορυφαίους προορισμούς στις προτιμήσεις των Ελλήνων. Οι ήρεμοι ρυθμοί, τα ξακουστά ικαριώτικα πανηγύρια, οι παραλίες και το καλό φαγητό είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αξίζει κανείς να το επισκεφτεί.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

(Φωτογραφία: ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΛΗΜΗ)

Σπολέτο: Βόλτες και μουσικές στην καρδιά της Ιταλίας

ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΛΗΜΗ

Ταξιδεύουμε στην πανέμορφη μεσαιωνική πόλη της Ούμπρια, που κάθε καλοκαίρι γεμίζει μουσική και θεάματα, συγκεντρώνοντας κοινό από όλο τον κόσμο. Ο λόγος; Το περίφημο Φεστιβάλ των Δύο Κόσμων, που φέτος συμπληρώνει πενήντα οχτώ χρόνια.
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρίσι - Τόκιο σε τρεις ώρες;

Η ιδέα πρωτοδημοσιεύτηκε το 2011, αλλά μόλις πριν από λίγες ημέρες εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ευρεσιτεχνιών των Ηνωμένων Πολιτειών (US Patent Office).