ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Πόρτο Κατσίκι είναι η διασημότερη ίσως παραλία της Λευκάδας.

Λευκάδα: Με τα πολλά πρόσωπα

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Με μοναδικές παραλίες, πλούσια ορεινή ενδοχώρα και μια γραφική πόλη με χαρακτήρα, η Λευκάδα βρίσκεται χρόνια τώρα ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών.

Σύρος: Aρχοντικά, ρεμπέτικα και βουτιές

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Βρίσκεται σε απόσταση λίγων ωρών από την Αθήνα, είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, έχει πολλές προσιτές και «εύκολες» παραλίες (με ρηχά νερά και άμμο), πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και καφέ.

Σίφνος: Διαχρονική αγαπημένη

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Νησί που αγαπούν ιδιαίτερα οι Ελληνες, καθώς προσφέρει συναρπαστικές εναλλαγές τοπίου, άφθονο καλό φαγητό και πολλές επιλογές για όλους. 
 

Ικαρία: Slow living και ικαριώτικος

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Το ιδιαίτερο νησί του Αιγαίου προστέθηκε τα τελευταία χρόνια στους κορυφαίους προορισμούς στις προτιμήσεις των Ελλήνων. Οι ήρεμοι ρυθμοί, τα ξακουστά ικαριώτικα πανηγύρια, οι παραλίες και το καλό φαγητό είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αξίζει κανείς να το επισκεφτεί.

Αστυπάλαια: Η εναλλακτική των Δωδεκανήσων

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Είναι από αυτούς τους προορισμούς που μαθαίνονται στόμα με στόμα, παρέα την παρέα και ποτέ δεν έγιναν πρωτοσέλιδα σε περιοδικά. Είναι από αυτά τα νησιά που ο καθένας που έχει πάει έχει πάντα να θυμηθεί μια τρυφερή ή συναρπαστική ιστορία.

Μαγευτική η δύση του ηλίου και στη Σαμοθράκη.

Σαμοθράκη: Αλλιώτικες διακοπές

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Oπως κάθε παραμυθένιο μέρος, και η Σαμοθράκη λέγεται ότι έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια. Ποια άλλη δικαιολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος για να συμφιλιωθεί με την τόση ομορφιά;

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

(Φωτογραφία: ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΛΗΜΗ)

Σπολέτο: Βόλτες και μουσικές στην καρδιά της Ιταλίας

ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΛΗΜΗ

Ταξιδεύουμε στην πανέμορφη μεσαιωνική πόλη της Ούμπρια, που κάθε καλοκαίρι γεμίζει μουσική και θεάματα, συγκεντρώνοντας κοινό από όλο τον κόσμο. Ο λόγος; Το περίφημο Φεστιβάλ των Δύο Κόσμων, που φέτος συμπληρώνει πενήντα οχτώ χρόνια.
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα Grace Hotels υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

Ενα δολάριο για κάθε διανυκτέρευση σε οποιoδήποτε ξενοδοχείο τους προσφέρουν τα Grace Hotels στον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Παιδικά Χωριά SOS, που δραστηριοποιείται σε 134 χώρες.

Διακοπές στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Αν δεν έχετε σκοπό φέτος να απομακρυνθείτε πολύ από το κλεινόν άστυ, υπάρχει πάντοτε η επιλογή του γοητευτικού Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας.