ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

(Φωτογραφία: Όλγα Χαραμή)

Πρέσπες: Γωνιά Ελλάδας

ΟΛΓΑ ΧΑΡΑΜΗ

Αν ετοιμάζεσαι για ένα απλό ταξίδι, είσαι γελασμένος. Στην Πρέσπα άνθρωποι και ζώα, ιστορία και αρχιτεκτονική, βουνά και λίμνες έχουν συνάψει άλλου είδους συμφωνίες. Σε ένα τοπίο ασύλληπτης ομορφιάς αναγκάζεσαι να αφουγκραστείς τα μέσα και τα έξω σου. Να έρθεις αντιμέτωπος με θαύματα. Να αλλάξεις ποικιλοτρόπως.

Γεύση από Πιερία: Στα... χαμηλά του Ολύμπου

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΕΡΑΣΤΑ

Η πρώτη ταξιδιωτική εξόρμηση της χρονιάς μάς φέρνει στη γειτονιά του «βουνού των θεών», στα χωριά της Πιερίας που βρίσκονται στους πρόποδες του Ολύμπου και αποτελούν το καλύτερο ορμητήριο για να περπατήσουμε στο βουνό όσο το επιτρέπει ο χειμώνας.
 

Επισκέπτες και κάτοικοι της Παλιάς Πόλης της Ρόδου διασταυρώνονται όλες τις εποχές του χρόνου. (Φωτογραφία: Νίκος Λουπάκης)

City Break στη Ρόδο

ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΠΑΚΗΣ

Mια αλλιώτικη, χειμωνιάτικη απόδραση στο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων.
 

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Ζαγοράς είναι αγρότες. (Φωτογραφία: Κατερίνα Καμπίτη)

Φιλόξενη Ζαγορά

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΣΣΑΛΟΥ

Επτά πανέμορφα χωριά - ισάριθμες αφορμές για να εξερευνήσουμε το γοητευτικό βουνό της Μαγνησίας, απολαμβάνοντας διαδρομές στη φύση, ζεστή φιλοξενία και καλό φαγητό.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αγαπημένο street food της γειτονιάς το σουβλάκι με μία φέτα ψωμί. (Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής)

Αστόρια / Νέα Υόρκη: Πολυπρόσωπη και... ελληνική

ΝΤΙΑΝΑ ΚΑΡΤΣΑΓΚΟΥΛΗ

Αγαπημένο στέκι των σινεφίλ, πόλος έλξης για τους λάτρεις του καλού φαγητού και μόλις μία ανάσα από το Μανχάταν, η φιλόξενη γειτονιά της Νέας Υόρκης μάς περιμένει να την ανακαλύψουμε. 

Great Market Hall (Βουδαπέστη)

Bόλτα στις καλύτερες αγορές τροφίμων της Ευρώπης

ΣΕΜΙΝΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Είτε πρόκειται για παραδοσιακούς πάγκους είτε για τη σύγχρονη διατροφική τάση που ακούει στο όνομα «φαγητό δρόμου», ένα είναι σίγουρο: οι ευρωπαϊκές αγορές προσφέρουν νόστιμες λιχουδιές και πολύ πρωτότυπα δώρα για την επιστροφή στο σπίτι!
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ