ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραμυθένιοι Καταρράκτες του Σκρα. (Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης)

Γουμένισσα / Κιλκίς: Χάλκινα και βόλτες στη φύση

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΚΑΣ

Τα μοναδικά έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας είναι μόνο η αφορμή για να ταξιδέψετε σ’ ετούτη την πανέμορφη και ξεχωριστή μακεδονική κωμόπολη με τη μακρά μουσική παράδοση, την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική και τη μαγευτική φύση τριγύρω. 

Ο μεγάλος καταρράκτης της Βαρβάρας. (Φωτογραφία: Όλγα Χαραμή)

Χαλκιδική αλλιώς

ΟΛΓΑ ΧΑΡΑΜΗ

Λευκές αμμουδιές από τις ωραιότερες της Ελλάδας, κρυστάλλινα νερά, πεύκα που ρίχνουν άπλετη σκιά, 550 χιλιόμετρα ακτογραμμή. Κι αν η Χαλκιδική «φωνάζει» από χιλιόμετρα «καλοκαίρι», υπάρχουν χίλιοι λόγοι για να έρθετε έως εδώ την άνοιξη.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στα κάστρα και τα συννεφιασμένα τοπία της Βόρειας Ιρλανδίας εκτυλίσσονται οι περισσότερες σκηνές που έχουμε δει στη δημοφιλή σειρά.

Στα «βασίλεια» του Game of Thrones

ΑΘΩΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ

Από τις ακτές της Μεσογείου και τα παγωμένα τοπία της Ισλανδίας μέχρι τα κάστρα της Βόρειας Ιρλανδίας, το πέρασμα της δημοφιλούς σειράς προκαλεί τον ενθουσιασμό του κόσμου και την άνοδο του τουρισμού.
 

Ανοιξιάτικο παιχνίδι και χαμόγελα (Φωτογραφία: GREGORY MATHELOT)

Μονς / Weekend στην άγνωστη βελγική πόλη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΝΔΡΑΚΟΥ

H Αμερικανίδα Ντανιέλ Φόστερ* διοργανώνει συναντήσεις cook-surfing στη Μονς, μία από τις δύο Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης για φέτος (σε απόσταση 67 χλμ. από τις Βρυξέλλες), και μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα της σημεία.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ