ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλυπτική δυτική Λέσβος

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ

«Να ξυπνάς το πρωί και να βρίσκεις στο τραπέζι της αυλής κομμένο πεπόνι, σταφύλια και σύκα, από συγγενείς που θέλουν να σε καλωσορίσουν»... Αυτό και άλλα πολλά υπόσχονται οι διακοπές σ’ ετούτο το πανέμορφο τμήμα του νησιού της Σαπφούς - σε μια απολαυστική διαδρομή που περνάει από τη Βατούσα, την Ερεσό, τον Μόλυβο και το Σίγρι.

Φωτογραφίες: Γιώργος Δέτσης.                                                           Το τριήμερο 20-22 Ιουνίου το λιμάνι της Ερμούπολης γέμισε με λάτρεις φουσκωτών απ' όλη την Ελλάδα, που ταξίδεψαν έως εκεί για την 9η Πανελλήνια Συνάντηση.

Ο άγνωστος κόσμος των φουσκωτών σκαφών

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ

Ομιλοι φουσκωτών σκαφών από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν στη φετινή 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, στη Σύρο, στο πλαίσιο της οποίας διοργανώθηκαν διάφορα δρώμενα αλληλεγγύης (αιμοδοσία, παράδοση αγαθών κ.λπ.). Ταξιδέψαμε έως εκεί για να παρακολουθήσουμε τις δράσεις τους, αλλά και για να καταγράψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος που θέλει να αποκτήσει φουσκωτό.

Η Αντίσαμος είναι ένας καταπράσινος κόλπος με σμαραγδένια νερά.

Τα must της Κεφαλονιάς

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ

Κατάφυτες πλαγιές με κάθε λογής δέντρα, παραλίες με κατάλευκη άμμο ή βότσαλο και σμαραγδένια νερά, γραφικά ψαρολίμανα, γεύσεις απίθανες και άνθρωποι ζεστοί, φιλόξενοι και πάντα χαμογελαστοί, παρά την ταλαιπωρία του φετινού χειμώνα.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Βουτιές (και όχι μόνο) στη Ζυρίχη

Ποιος είπε ότι στην Κεντρική Ευρώπη δεν ευχαριστιούνται το καλοκαίρι; Μπορεί να μην έχουν τα νησιά και τις παραλίες του Νότου, έχουν βρει όμως ουκ ολίγους τρόπους να χαίρονται τις λίμνες, τα ποτάμια και τα πάρκα τους, αλλά και τις πολύ μεγάλες σε διάρκεια μέρες τους.

Το Αμστερνταμ είναι από τις πλέον φιλικές μεγαλουπόλεις της Ευρώπης στις οικογένειες με μικρά παιδιά.

Στο Αμστερνταμ με παιδιά

KATE CARTER (GUARDIAN NEWS & MEDIA 2014)

Ταξιδεύουμε οικογενειακώς! Νοικιάζουμε σπίτι με όλα τα... απαραίτητα για μικρά παιδιά (από παιχνίδια έως μίνι μαχαιροπίρουνα) και απολαμβάνουμε τις βόλτες στην πόλη -στα κανάλια, τα πάρκα και τα μουσεία της-, επιλέγοντας δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ


PHOTO & VIDEOGALLERIES