ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπλόκο από το ΣτΕ στο online «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ

31s21opap11 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Νέα δεδομένα δημιουργεί στην αγορά τυχερών παιγνίων η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), η οποία ακυρώνει την άδεια του ΟΠΑΠ στην παροχή υπηρεσιών αθλητισμού στοιχηματισμού μέσω του Διαδικτύου. 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καμπανάκι του ΟΟΣΑ για επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας

oecd-oosa

Στην έκθεσή του, με τίτλο: «Προειδοποίηση: Έρχεται χαμηλή ανάπτυξη», ο ΟΟΣΑ έχει αναθεωρήσει πτωτικά τις προβλέψεις που είχε κάνει τον Μάιο και πλέον εκτιμά ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας θα περιορισθεί από το 3,6% το 2018 στο 2,9% φέτος και το 3% το 2020, που είναι τα χαμηλότερα ποσοστά από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, «με τους καθοδικούς κινδύνους να συνεχίζουν να αυξάνονται».

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κ. Χατζηδάκης: Ο ορκωτός λογιστής δεν θα θέσει θέμα βιωσιμότητας της ΔΕΗ

gkat_24_1909_page_1_image_0002 ΧΡΥΣΑ ΛΙΑΓΓΟΥ

Βέβαιος πως ο ορκωτός λογιστής δεν θα θέσει θέμα βιωσιμότητας της ΔΕΗ στις 24 Σεπτεμβρίου μετά τα μέτρα που έλαβαν η κυβέρνηση και η διοίκηση της εταιρείας, εμφανίστηκε ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών από Alpha Bank

gkat_26_1909_page_1_image_0001

Την επέκταση των προνομίων –τα οποία παρείχε μέχρι σήμερα στις επιχειρήσεις που ήταν συνεπείς στην αποπληρωμή των οφειλών τους προς την τράπεζα– και προς τους συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων ανακοίνωσε η Alpha Bank, εμπλουτίζοντας παράλληλα το πρόγραμμα με περαιτέρω παροχές.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Υποβολή αιτήσεων για μεταποίηση προϊόντων αλιείας

ΜΑΙΡΗ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ*

Παράλληλα με την έναρξη υποβολής προτάσεων επενδυτικών σχεδίων για παραγωγικές επενδύσεις στην υδατοκαλλιέργεια, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης και στο Μέτρο 3.4.4 – «Μεταποίηση προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας». 

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (18/09/19)

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Shiseido Group με τους υποψήφιους αγοραστές για τη διανομή των προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς της ιαπωνικής φίρμας, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τη Folli Follie, που αναμένεται στις 30/9.