ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εναλλακτικά προγράμματα αποταμίευσης από τη Eurobank

doc20200226--2

Την ενίσχυση της αποταμίευσης μέσω ασφαλιστικών προγραμμάτων ή επενδυτικών επιλογών όπως τα αμοιβαία κεφάλαια, που μεγιστοποιούν τις πιθανότητες ικανοποιητικής απόδοσης των χρημάτων, θέτει στο επίκεντρο της πολιτικής της η Eurobank ως εναλλακτική επιλογή στο περιβάλλον των μηδενικών επιτοκίων.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα GB με το ίδιο κόστος από Vodafone

16s6vdf10 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Η πρώτη εταιρεία που αυξάνει τα δεδομένα των πακέτων στην κινητή τηλεφωνία είναι η Vodafone Ελλάδας. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι διπλασιάζει (και σε ορισμένες περιπτώσεις πολλαπλασιάζει) τα δεδομένα που παρέχει σε όλα τα πακέτα συμβολαίου για ιδιώτες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερες δόσεις κάνουν ακριβότερη τη νέα ρύθμιση

eforia2 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ανοιξε το απόγευμα της Τετάρτης η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών από 24 έως 48 δόσεις. Η ανταπόκριση των οφειλετών είναι μεγάλη, καθώς την πρώτη ώρα λειτουργίας της πλατφόρμας υποβλήθηκαν 1.000 αιτήσεις. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι οφειλέτες είναι ότι η επιλογή περισσότερων δόσεων καθιστά ακριβότερη τη ρύθμιση.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ

Ο ΔΗΚΤΗΣ (27/02/20)

Δύο εβδομάδες περιθώριο, από αύριο Παρασκευή 28/2 έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, θα έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες για να διαλέξουν την ασφαλιστική κατηγορία στην οποία θέλουν να ενταχθούν για κύρια ασφάλιση και υγεία.