ΘΕΑΤΡΟ

«Τρελοί» επιστήμονες παραδίδουν μαθήματα με stand up comedy

14s14plk ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΝΟΥΔΟΥ

Αν η φράση «σοβαρός επιστήμονας» παραπέμπει σε αγέλαστους εργασιομανείς που ζουν οχυρωμένοι στα εργαστήριά τους, αποστολή των Science Reactors είναι να καταρρίψουν τέτοιου είδους στερεότυπα, εντάσσοντας το χιούμορ στην επιστημονική αφήγηση.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι λίστες του Netflix που λένε (τη δική τους) αλήθεια

14s4prov ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΑΡΜΠΗΣ

Ενα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα σχετικά με το Netflix για εμάς τους δημοσιογράφους, αλλά και για τον... ανταγωνισμό, είναι πως η διαδικτυακή πλατφόρμα αρνείται σταθερά να δημοσιοποιήσει στοιχεία σχετικά με την τηλεθέαση των προγραμμάτων της. 

ΠΟΛΗ

Στολίζοντας με φως την πόλη

14lights_snfcc ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Τα έργα τους φωτίζουν δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, ενώ τρεις φωτιστικές εγκαταστάσεις τους «ανάβουν» το κέφι στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η διακεκριμένη ομάδα Beforelight μιλάει στην «Κ» για το φως και το σκοτάδι στον δημόσιο χώρο, τη σημασία του εικαστικού φωτισμού και τα λάθη που κάνουν οι πόλεις κάθε φορά που στολίζουν για τα Χριστούγεννα.

ΑΤΖΕΝΤΑ

«Σεκάνς», ένα άλλου τύπου μοντάζ

14s12koin

Η έκθεση «Σεκάνς» θα διαρκέσει έως τις 26 Ιανουαρίου. Παράλληλα, το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου προσφέρει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και επιμορφωτικές δραστηριότητες καλλιτεχνικού χαρακτήρα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και για όλες τις ηλικίες.

Περισσότερα