ΠΟΛΗ

Θωρακίζοντας τις πόλεις ενάντια στον χρόνο με... legο

20s15lef ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΝΟΥΔΟΥ

Ο Jan Vormann δεν τρέφει ψευδαισθήσεις πως διασώζει ιστορικά κτίσματα από την κατάρρευση, όμως οι παρεμβάσεις του δίνουν μια νότα ανέμελης παιδικότητας σε μουντά και φθαρμένα κτίρια, γεμίζοντας τους περαστικούς με νοσταλγία ή ωθώντας τους να γίνουν κι εκείνοι μέλη ενός ολοένα επεκτεινόμενου δικτύου. 

ΑΤΖΕΝΤΑ

«Οδύσσεια» με τη συνοδεία αρχαίας λύρας

20s10arxgl ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΝΟΥΔΟΥ

Mε τις ραψωδίες τ και υ της «Οδύσσειας» συνεχίζεται το επιτυχημένο πρόγραμμα συμμετοχικών αναγνώσεων «Ας διαβάσουμε την Οδύσσεια», που λαμβάνει χώρα την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα στην αίθουσα 27 του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

ΑΤΖΕΝΤΑ

Συνέδριο Δραματοθεραπείας στην Αθήνα

drama1233123

Την ευκαιρία να διερευνήσουν τη διασύνδεση ανάμεσα στην Εκφραστική Θεραπεία, τη Δραματοθεραπεία και την Εμψύχωση θα έχουν οι συμμετέχοντες στο 2ο Συμπόσιο Δραματοθεραπείας αλλά και το 3ο Διεθνές Συνέδριο Εκφραστικής Θεραπείας με τίτλο «Οικειότητα: Εσύ - Εγώ και η Τέχνη ανάμεσά μας» που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 20-22 Οκτωβρίου.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Οταν ο δάσκαλος και ο μαθητής εκθέτουν μαζί

19s9prov ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ενα όχι συνηθισμένο γεγονός εκτυλίσσεται στην εικαστική σκηνή αυτές τις μέρες. Η έκθεση «Unravelling the figure» (Αίθουσα Τέχνης Ena της kaplanon contemporary art, Βαλαωρίτου 9γ, έως 11/11) φέρνει σε διάλογο, ώσμωση, αντίστιξη και συνομιλία τον δάσκαλο και τον μαθητή. 

Περισσότερα