ΜΟΥΣΙΚΗ

Χριστούγεννα χωρίς... χρήματα για τους καλλιτέχνες

gkat_15_1312_page_1_image_0008 ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Από τα εμβατήρια που τραγουδούσαν μέσα στην ΕΥΕΔ η μουσική αλλάζει σταδιακά σε πένθιμο μπλουζ όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα. Η παραίτηση της Μαρίας Βλάχου, της προσωρινής διαχειρίστριας της Ειδικής Υπηρεσίας Εκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων, της κρατικής ΑΕΠΙ για να συνεννοούμαστε, άφησε τους δημιουργούς ξεκρέμαστους σαν κομμένο ρεφρέν.

ΑΤΖΕΝΤΑ

Ενας σύγχρονος μουσικός πρωτοπόρος

gkat_14_1312_page_1_image_0004 ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΑΡΜΠΗΣ

Ο Αλεξ Καπράνος, ηγέτης του σπουδαίου βρετανικού συγκροτήματος Franz Ferdinand, θα βρεθεί αύριο, Σάββατο, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ για μια ανοιχτή συζήτηση, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Μένεγος.

ΑΤΖΕΝΤΑ

Χορεύοντας την απώλεια

gkat_14_1312_page_1_image_0005

Ανάμεσα στο όνειρο και στην πραγματικότητα, στο ασυνείδητο και στο συνειδητό. Η Μελίσσα μας αφηγείται με το σώμα της το ταξίδι που διανύει από το βίωμα της απώλειας, τη συνειδητοποίησή της και την αντιμετώπισή της, περνώντας από πέντε στάδια...

ΘΕΑΤΡΟ

Οταν η αγάπη οδηγεί στην αλήθεια

gkat_15_1212_page_1_image_0007 ΜΑΡΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Ενα έργο για τη διαφορετικότητα και την αποδοχή, στη Στέγη. Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος αποκαλύπτει μια τραγικοκωμική συνθήκη ψέματος, απώθησης και βίας με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.

Περισσότερα